1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добрев уважи празника на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“ по повод 60-та годишнина на училището

DSC 0335Кметът на Общината инж. Добромир Добрев уважи празника по повод 60-годишнината на ПГЕЕ „М. В. Ломоносов“. Домакин на тържеството бе НЧ „Напредък – 1869“. Официални гости на честването бяха още председателят на Общинския съвет Димитър Николов, заместник-кметът Пламен Мадемов, началникът на РУО – Велико Търново инж. Розалия Личева, представители на технически университети, бивши директори, учители и възпитаници на училището.

ПГЕЕ е обич и всеки, който е минал през него, не забравя за годините тук или се връща – сам или чрез своите близки. ПГЕЕ е и щедрост. Подготовката на кадрите е на високо ниво и почти всички ученици продължават обучение във ВУЗ, каза в празничното си слово директорът на училището инж. Милена Димитрова.

Съхранете подхода към работата си и всички добри традиции и практики, изградени през годините, за да могат Вашите ученици да бъдат на висотата на своите европейски връстници по образование, интелект и реализация. Бъдете все така отдадени на своята мисия в образованието и продължавайте да изграждате личности, които да прославят професионалната гимназия със своите знания и постижения. Бъдете горди наследници на историята на Вашето училище, пожела на учителите и на учениците кметът инж. Добромир Добрев.

Учителският колектив и учениците получиха поздравителен адрес от министъра на образованието Красимир Вълчев, както и поздрави и цветя от преподаватели на Техническите университети в Габрово, Русе и Варна и от горнооряховските училища.

След официалната част, честването на 60-годишнината на ПГЕЕ продължи с празничен концерт.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица