1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Показват „Диви и щастливи“ в Горна Оряховица преди официалната премиера

InvitationГорнооряховските любители на българското кино ще имат удоволствието да видят на 20 ноември (сряда) романтичната екшън комедия "Диви и щастливи". Филмът ще бъде показан  в Горна Оряховица преди официалната премиера, която е на 29 ноември. Режисьор на продукцията е Мартин Макариев.

Две жени (в ролите са Яна Маринова и Луиза Григорова - Макариев) изгубили вяра в щастието, внезапно решават да бъдат смели, борбени и да не отстъпват на никого, за да достигнат мечтите си. Със самочувствие и увереност те са решени да сложат край на този живот и да започнат нов, който да живеят на максимални обороти. С лек и свеж тон "Диви и щастливи" засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него. Участие във филма вземат още: Александър Сано, Дария Симеонова, Димо Алексиев, Калин Врачански, Явор Бахаров и Базил Ейденбенц.

Прожекцията в Зала 1 на Общината ще започне от 17.30 ч. От 17.00 ч. е срещата с Александър Сано, Яна Маринова и други членове на творческия екип, към които зрителите ще могат да зададат своите въпроси.

Входът е свободен!

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица