1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Инж. Добрев уважи Генчо Стоянов от Горски долен Тръмбеш за 90-я му рожден ден

DSC 0012Кметът на Общината инж. Добромир Добрев уважи честването по повод 90-годишния рожден ден на Генчо Стоянов от Горски долен Тръмбеш. Тържеството бе организирано от Клуба на пенсионера в селото. Да бъде здрав, все така бодър и енергичен и да се радва на хубавите моменти със семейството, близките и приятелите си, пожела на рожденика инж. Добрев. Поздрав към Генчо Стоянов отправиха и общинският председател на Съюза на пенсионерите – 2004 Николина Костова, кметът на Горски долен Тръмбеш Маринчо Маринов, както и представители на клубовете на пенсионера от общината. Специален поздрав за дядо Генчо имаше и от 11-годишната Мария Халваджиева от Варна, която изпълни няколко народни песни. Последната от тях бе в дует с майка й Ани Халваджиева. Рожденикът получи и много подаръци от гостите, дошли да го уважат за 90-та му годишнина.

Дядо Генчо е родом от селото и цял живот е работил. Дори и сега е жизнен, енергичен, сам се грижи за градината и лозето си. Чете без очила. Има две дъщери, трима внуци и шестима правнуци.

Труд и само труд, с труд всичко се побеждава, е посланието на дядо Генчо към младите хора. Мир да има по целия свят, пожела още рожденикът преди да духне свещичките на празничната торта.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица