1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Горнооряховчани честваха 182 години от рождението на Васил Левски

DSC 0063С ритуал пред паметника на Васил Левски в Горна Оряховица бе отбелязана 182-та годишнина от рождението на Апостола. На почетен караул пред паметника застанаха военнослужещи от военно формирование 22 790. Стихотворение за Левски изпълни Стефан Димов от ДГ „Елена Грънчарова“.

На честването по повод годишнината от рождението на Апостола, присъстваха председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Николай Георгиев, Йорданка Кушева и Деница Коева, представители на политически партии, на обществени организации, представителни групи от детски градини, граждани.

Венци и цветя пред паметника на Васил Левски бяха поднесени от името на народния представител инж. Клавдия Григорова – Ганчева, от името на кмета на Общината инж. Добромир Добрев, от председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, от военно формирование 22 790, от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва; Съюза на ветераните от войните; Съюз на военноинвалидите и военно пострадалите, от политически партии, обществени организации и граждани.

Горна Оряховица

МБАЛ Свети Иван Рилски

  • Банер

Комисия за защита

  • Банер

Община приятел на детето

  • Банер

Регистрация

Качество на атмосферния въздух

  • Банер

Времето в Горна Оряховица